Ābolu maizītes ar sīrupvafeli

Svaigi ceptu ābolu smarža kopā ar sīrupvafelēm, ko tikko izņēmāt no krāsns. Vai varat to iedomāties? Paņemiet cepšanas traukus no skapja, uzkarsējiet cepeškrāsni un sāciet gatavot šo ābolu drupaču recepti. Super viegls, sildošs un mierinošs deserts, ideāls jebkurā laikā, lai liktu smaidu sejā! Tev patiks!

SASTĀVDAĻAS

  • 600g āboli (Nomizoti, bez serdes, sagriezti 1cm biezumā)
  • 2 ēdamkarotes cukurs
  • 2 tējkarotes jauktas garšvielas
  • 180g kviešu milti
  • Sķipsniņa sāls
  • 90g auksts, kubiņos sagriezts sviests
  • 90g cukurs
  • 4-5 Sīrupvafeles (Sagrieztas)

INFORMĀCIJA

  • Porcijas: 8

INSTRUKCIJAS

  1. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 170 grādiem ventilātora režimā.
  2. Apberiet ābolus ar cukuru un garšvielām, ielieciet 23cm dziļā apaļā cepšaas traukā, vai ja vēlaties, varat ievietot atsevisķos dziļos traukos.
  3. Sajauciet miltus ar šķipsniņu sāls, pievienojiet sviestu un maisa līdz masa atgādina drupačas, un pievieno cukuru un sīrupvafeles, visu samaisa.
  4. Pārlejiet drupaču maisījumu virs āboliem, parliecinoties, ka viss ir vienmērīgi pārklāts. Viegli nospiediet drupačas uz leju.
  5. Liek iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī uz 35-40 minūtēm, līdz virspuse kļūst zeltaina un āboli liekas ļoti mīksti, iedurot ar nazi vai dakšu.

LAIKS

Sagatavošanās laiks30
Gatavošanas laiks40
Kopējais laiks70