Banānu maize ar sīrupvafelēm

Super viegls, ne pārāk salds un garšīgs, kraukšķīgs našķis. Tikai ar dažām sastāvdaļām jūs varat izveidot īstu gardumu, ko likt galdā. Tātad, ja jums ir palikuši pāri pārgatavojušies banāni, neizmetiet tos! Tā kā tie var noderēt jūsu jaunajai iecienītajai delikatesei.

SASTĀVDAĻAS

  • 3 mazi pārgatavojušies banāni(nomizoti aptuveni 250g)
  • 2 olas
  • 100 ml eļļa
  • 2 tējk vaniļas ekstrakts
  • 50 g gaiši brūns cukurs
  • 200 g kviešu milti
  • 1 tējk malts kanēlis
  • 2 tējk cepamais pulveris
  • 10 sīrupvafeles

INFORMĀCIJA

  • Porcijas: 10

INSTRUKCIJAS

  1. Uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 180 grādiem un izklājiet kūkas formu ar cepamo papīru.
  2. Noņemiet banānu mizu un smalki tos saspiediet. Sajauciet banānu biezeni ar olām, eļļu un vaniļas ekstraktu.
  3. Pievienojiet miltus, cukuru, maltu kanēli un cepamo pulveri, labi samaisiet.
  4. Sasmalciniet sīrupvafeles gabaliņos ar nazi. Aptuveni 2/3 sīrupvafeļu iemaisiet mīklā
  5. Ielejiet mīklu kūkas formā un pa virsu sadaliet atlikušos sīrupvafeļu gabaliņus.
  6. Cepiet cepeškrāns vidū apmēram 60 minūtes.
  7. Izņemiet banānu maizi no krāsns un ļaujiet tai atdzist.

LAIKS

Sagatavošanās laiks20
Gatavošanas laiks60
Kopējais laiks80