Leduskafija ar sīrupvafeli

Izbaudiet sīrupvafeli ar gardu ledus kafiju. Cik zinām, sīrupvafeles un kafija joprojām ir viena no labākajām kombinācijām. Izbaudiet kafiju kopā ar sīrupvafeli pat vasaras karstumā, kad ne vienmēr gribas karstu kafiju. Pasniedziet ledus kafiju ar putukrējumu, ielieciet putukrējumā sīrupvafeli un dekorējiet to ar kanēli un karameļu merci.

SASTĀVDAĻAS

  • 1 glāze espresso
  • Ledus gabaliņi
  • Putukrējums
  • 1/2 sīrupavafele
  • 1,5 ēdamkarotes karameļu mērces
  • Šķipsniņa kanēļa

INFORMĀCIJA

  • Porcijas: 1

INSTRUKCIJAS

  1. Uzvāra vienu glāzi espresso un ļauj tai atdzist.
  2. Glāzes iekšpusi ieziež ar 1 ēdamkaroti karameļu mērci.
  3. Ielej kafiju glāzē un pievieno ledus gabaliņus.
  4. Virsū uzliek putukrējunu, pārkaisa ar kanēli, putukrējumā ieliek sīrupvafeli un pārlej visu ar karameļu mērci.

LAIKS

Sagatavošanās laiks5
Gatavošanas laiks5
Kopējais laiks10