Pufīgās pankūkas ar sīrupvafelēm un āboliem

Laiks pankūkām! Mēs domājam, ka ir pienācis laiks vienam garšīgam variantam- vienam ar āboliem un pekanriekstiem. Neatkarīgi no tā, vai jūs tās pasniegsiet brokastīs, pusdienās vai kā desertu.. Tas būs hits. Cepamais pulveris padara tās par jaukām, pufīgām pankūkām, lai jūs varētu tur paslēpt gardu pārsteigumu – sīrupvafeles. Dekorācijai izmantosim ceptus ābolus un pekanriekstus.

SASTĀVDAĻAS

  • 3 olas
  • 1 ēdamkarote cukus
  • 125g kviešu milti
  • 150ml paniņas
  • 1 tējk cepamais pulveris
  • 20g sviests
  • 8 Sīrupvafeles
  • 1 sarkans ābols
  • 1 tējk kanēlis
  • 35g pekanrieksti

INFORMĀCIJA

  • Porcijas: 4

INSTRUKCIJAS

  1. Atdaliet olu baltumus no dzeltenumiem. Olu baltumus ar cukuru sakuļ bļodā, līdz masa kļūst cieta.
  2. Olu dzeltenumus kopā ar miltiem, paniņām un cepamo pulveri sakuļ viendabīgā masā.
  3. Uzmanīgi iecilā saputotos olu baltumus mīklā.
  4. Pannā uzkarsē sviestu un ar karoti ieliek daļu mīklas. Pa virsu uzliek sīrupvafeli un pārklāj to ar vēl mīklu.
  5. Cepiet pankūkas uz lēnas uguns, līdz tās ir gatavs, neaizmirstiet apgriezt.
  6. Ābolu sagriež kubiņos un pekanriekstus rupji sasmalcina.
  7. Pannā uzkarsē sviestu un 4 minūtes apcep ābolu ar kanēli un pekanriekstiem, līdz āboli ir mīksti.
  8. Pasniedziet pankūkas ar ceptiem āboliem un pekanriekstiem.

LAIKS

Sagatavošanās laiks10
Gatavošanas laiks15
Kopējais laiks25