
Izmeiģini uz uguns ceptu zefīru ar sīrupvafeli. Šī tipiskā amerikāņu delikatese ir jūsu vasaras grilēšanas pēdējais pieskāriens. Bet, protams, mūsu receptei ir neliels holandiešu pieskāriens, kas sastāv no kausētiem zefīriem un šokolādes slāņa starp divām uz pusēm sagrieztām sīrupvafelēm. Jūs varat pagatvot šo našķi kā gardumu pie ugunskura jebkurā vakarā. Izmantojot tikai trīs sastāvdaļas, jūs varat uzburt gardu desertu. Vai nav ideāls laiks grilēšanai?
SASTĀVDAĻAS
- 6 Sīrupvafeles
- 6 Zefīri
- 90g piena šokolāde
NEPIECIEŠAMS
- BBQ vai ugunskurs
INFORMĀCIJA
- Porcijas: 6
INSTRUKCIJAS
- Sagrieziet sīrupvafeles uz pusēm un sadaliet šokolādi gabalos. Novietojiet 6 sīrupvafeļu pusītes uz pasniegšanas šķīvja un sadaliet sokolādi pa tām.
- Uzlieciet zefīrus uz iesmiem un grilējiet tos uz vēl karsta grila vai ugunskura.
- Uzmanīgi novietojiet uz uguns cepto zefīru uz pusēm pārgrieztām sīrupvafelēm ar šokolādi, lai šokolāde izkustu. Novietojiet atlikušās puses virs zefīriem, labi saspiediet un pasniedziet.
LAIKS
Sagatavošanās laiks | 10 |
Gatavošanas laiks | 5 |
Kopējais laiks | 15 |