Sīrupvafeles & Krievu kūkas hibrīds

Vai meklējat unikālu desertu? Sīrupvafeles ir īpaši labi piemērotas, lai pagatavotu desertus. Izmeiģiniet šo recepti. Tas ir vienkāršs un garšīgs veids, kā pārsteigt savus viesus vai palutināt sevi un mīļotos! Pirms sākat, neaizmirstiet pasūtīt sīrupvafeles mūsu veikalā.

SASTĀVDAĻAS

  • 150g skābais krējums
  • 150g saldais krējums
  • 60g cukurs
  • 1/2 vaniļas ekstrakts
  • 10 sīrupvafeles
  • Valrieksti
  • Karameles sīrupus vai medus

INFORMĀCIJA

  • Porcijas: 5

INSTRUKCIJAS

  1. Ielieciet bļodā skābo krējumu, saldo krējumu un vaniļas ekstraktu un ar mixeri sakuļat, līdz viss sabiezē.
  2. Uzklājiet nedaudz medus vai karameles uz jūsu pasniegšanas sķīvja un uzlieciet pirmo sīrupvafeles slāni, uz sīrupvafeles uzklājiet nedaudz krēma un uzlieciet otro sīrupvafeles slāni.
  3. Uzlieciet krēma gabaliņu tuvāk deserta vienai pusei un virsū uzlieciet valriekstu.
  4. Virsū uzklājiet karameli vai medu, ļaujot tam pilēt uz sāniem.

LAIKS

Sagatavošanās laiks15
Gatavošanas laiks0
Kopējais laiks15