Sīrupvafeles šokolādē

Sīrupvafeles šokolādē, ideāla uzkoda, ja jums nav daudz laika, bet tomēr vēlaties pasniegt kaut ko garšīgu. Izmantojot tikai divas sastāvdaļas, jūs varat uzburt uz galda svaigus šokolādes našķus. Svaigi izkususi šokolāde ir lieliska garšas kombinācija kopā ar sīrupvafeļu gabaliņiem, kas padara gabaliņus īpaši kraukšķīgus! Garšīgi ar kafiju un tēju!

SASTĀVDAĻAS

  • 50 g tumšā šokolāde
  • 2 Sīrupvafeles
  • Uzmanību: Garšīgi arī ar balto un piena šokolādēm!

NEPIECIEŠAMS

  • Cepampapīrs

INFORMĀCIJA

  • Porcijas: 7

INSTRUKCIJAS

  1. Sagrieziet šokolādi mazos kubiņos un ievietojiet katliņā.
  2. Sagrieziet sīrupvafeli mazos kubiņos.
  3. Samaisiet sīrupvafeļu gabaliņus ar izkausēto šokolādi.
  4. Izmantojot karoti lieciet maisījumu uz cepampapīra kaudzītēs, lai šokolāde sacietē.

LAIKS

Sagatavošanās laiks5
Gatavošanas laiks0
Kopējais laiks35