Sīrupvafeļu deserts

Pagatavojiet savu gardo desertu, izmantojot mūsu sīrupvafeles. Šajā receptē jūs izlasīsit, kā starp divām sīrupvafelēm pagatavot gardu krēmveida pildījumu. Īsā laikā uz galda var likt garšīgu un orģinālu konditorejas izstrādājumu. Izrotājiet jūsu desertu pēc savām vēlmēm.

SASTĀVDAĻAS

  • 12 sīrupvafeles
  • Glazūra (Vai šokolāde)
  • 500ml piens
  • 50g olu krēma pulveris
  • 75g cukurs
  • 1 paciņa vaniļas cukurs
  • 1 ola

INFORMĀCIJA

  • Porcijas: 6

INSTRUKCIJAS

  1. Bļodā sakuļ olu ar pusi cukura. Pievienojiet nelielu tasi piena (ne visu) un olu krēma pulveri, jāsakuļ labi!
  2. Pannā uzvāra pārējo pienu un pārējo cukuru. Pievienojiet verdošu pienu bļodā, kurā ir olu krējuma maisījums. Labi sakuļ ar rokas putojamo.
  3. Ielejiet maisījumu atpakaļ pannā un viegli sasildiet.
  4. Maisījumu uzmanīgi uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai, bieži maisot. Tas pakāpeniski sabiezēsies. Atcerieties: kad maisījums sāks sabiezēt, tas notiks diezgan ātri. Atstājiet to vārīties, līdz tas ir pietiekami biezs.
  5. Ielejiet krēmu traukā vai bļodā un pārklājiet ar pārtikas plēvi, lai virsējā kārta nesažūst.
  6. Ielieciet ledusskapī atdzesēties.
  7. Lai iegūtu krēmīgāku rezultātu, nedaudz sakuļ krējumu ar cukuru un iecilā atdzesētā krēmā.
  8. Izklājiet krēmu starp divām sīrupvafelēm. Dekorējiet ar glazūras svītrām vai kausētu šokolādi.

LAIKS

Sagatavošanās laiks15
Gatavošanas laiks0
Kopējais laiks15