Sīrupvafeļu keksiņš

Vai esat traki pēc kēksiņiem? Tad šie sīrupvafeļu keksiņi jums pavisam noteikti patiks, jo lieliskais šajā recepte ir tas, ka jūs tos varēsiet pasniegt tikai pusstundas laikā! Papildus varat pasniegt keksiņus ar putukrējumu.

SASTĀVDAĻAS

  • 50g baltais cukurs
  • 250g kviešu milti
  • 15g cepamais pulveris
  • 50g sviests bez sāls
  • 2 olas
  • 150ml piens
  • 1 tējk vaniļas ekstrakts
  • 2 tējk kanēls
  • Sķipsniņa sāls
  • 3 Sīrupvafeles

NEPIECIEŠAMS

  • Keksiņu forma

INFORMĀCIJA

  • Porcijas: 9

INSTRUKCIJAS

  1. Uzslidīt krāsni uz 180 grādiem.
  2. Izkausēt sviestu un sasmalcināt sīrupvafeles mazos gabaliņos.
  3. Izsijāt miltus lielā bļodā.
  4. Miltiem pievienot cukuru, cepamo pulveri un kanēli, visu samaisīt.
  5. Maisījumam pievienot pienu, izkausetu sviestu, vaniļas ekstraktu, sķipsniņu sāls, olas un samaisīt viendabīgā mīkla.
  6. Ieeļot keksiņu formu un sadalīt mīklu vienādos gabalos. Cept cepeškrāsnī 20 minūtes.

LAIKS

Sagatavošanās laiks10
Gatavošanas laiks20
Kopējais laiks30