Sīrupvafeļu pasta

Protams, mēs zinām dažādus pastu veidus. ko smērēt uz sviestmaizes, gan pikantos, gan saldos. Tikai sīrupvafeļu pasta, ko ēst brokastīs, vēl nekur nav nopērkama. Ar šo lielisko recepti jūs varat pagatavot savu sīrupvafeļu pastu īsā laikā. Viegli uzglabājiet to noslēgtā stikla burkā. Ledusskapī var uzglabāt aptuveni nedēļu.

SASTĀVDAĻAS

  • 2 Sīrupvafeles
  • 50 ml piens
  • 1/2 tējk kanēlis
  • 8 gr kokosriekstu eļļa
  • Pasniedz ar maizi

DETAILS

  • Porcijas: 4

INSTRUKCIJAS

  1. Virtuves kombainā smalki sasmalcina sīrupvafeles
  2. Uzsilda pienu un pievieno sīrupvafeļu drupačas, kanēli un kokosriekstu eļļu.
  3. Maisa līdz iegūst viendabīgu masu.
  4. Ļauj masai atdzist. Uzglabājiet sīrupvafeļu pastu noslēgtā traukā.

LAIKS

Sagatavošanās laiks10
Gatavošanas laiks0
Kopējais laiks10