Sīrupvafeļu skūpsts

Ļoti vienkārši, bet garšīgi. Viss, kas jums nepieciešams, protams, ir mūsu sīrupvafeles un saldējums vai pudiņš pēc jūsu izvēles. Un, iespējams, daži rotājumi. Tādā veidā, jūs īsā laikā vara likt galdā garšīgu desertu. Protams, garšīgi arī kā uzkoda, ko baudīt karstā vasaras dienā.

SASTĀVDAĻAS

  • 4 sīrupvafeles
  • Saldējums (Pēc izvēles) vai pudiņš (Pēc izvēles)
  • Glazūra, karameļu mērce vai šokolāde

INFORMĀCIJA

  • Porcijas: 4

INSTRUKCIJAS

  1. Izmantojiet cepumu griezēju, lai no lielās vafeles izspiestu apli saldējuma kausa lielumā. Vislabāk darbojas metāla cepumu griezējs, bet var improvizēt un izmantot to, kas pa rokai.
  2. Ar atlikušajiem sīrupvafeles gabaliņiem pagatavojiet drupačas, smalki sagriežot pārpalikumus. Ātrums ir būtisks, gatavojot skūpstu ar saldējumu, tāpēc sagatavojiet drupačas.
  3. Izmantojiet saldējuma karoti, lai uz sīrupvafeles apļa uzliktu karoti ar pudiņu vai saldējumu.
  4. Dekorējiet ar glazūras svītrām no tūbiņas vai karameļu mērces. Jūs varat arī izkausēt šokolādi un pārliet to pāri.
  5. Pabeidziet skūpstu, virsū pārkaisot dažas sīrupvafeļu drupačas.

LAIKS

Sagatavošanās laiks10
Gatavošanas laiks0
Kopējais laiks10