Sīrupvafeļu tiramisu

Šis sīrupvafeļu tiramisu ir vienkārš deserts, ko pasniegt pie svētku galda.

SASTĀVDAĻAS

  • 125 ml kafija
  • 250 ml saldais krējums
  • 1 iepakojums vaniļas cukurs
  • 125 g maskarpones krēms
  • 2 ēdamkarotes kafija
  • 4 sīrupvafeles
  • 2 ēdamkarotes kakao pulveris

NEPIECIEŠAMS

  • Mikseris

INFORMĀCIJA

  • Porcijas: 4

INSTRUKCIJAS

  1. Pagatavojiet 125ml kafijas un ļaujiet tai atdzist.
  2. Saputo saldo krējumu kopā ar vaniļas cukuru putojošā masā. Kad saldais krējums ir gaisīgs, tad pievieno maskarpones krēmu un 2 edamkarotes kafijas. Uzmanīgi samaisiet ar mazu ātrumu, līdz iegūstat mīkstu maisījumu.
  3. Izgrieziet sīrupvafeles līdz izmantotās bļodas izmeram. Sadaliet sīrupvafeles divās daļās, lai sīrupvafeles augšējā un apakšējā daļa būtu atsevišķi.
  4. Iemērciet sīrupvafeles pusītes kafijā. Ļaujiet sīrupvafelēm savilkties kafijā apmēram 30 sekundes. Bļodas apakšā ievietojiet 1 sīrupvafeli un atkārtojiet to visām porcijām.
  5. Uzlieciet pusi krēmu virs sīrupvafeļu pusītēm. Iemērciet un kārtojiet pārējās sīrupvafeļu pusītes un pārklājiet tās ar atlikušo krēmu.
  6. Ļaujiet sīrupvafeļu tiramisu atdzist vismaz 30 minūtes. Pēc atdzesēšanas uzberiet augšējo slāni ar blīvu kakaoi pulvera slāni.

LAIKS

Sagatavošanās laiks15
Gatavošanas laiks0
Kopējais laiks45