Šokolādes brauniji ar sīrupvafelēm

Kaut kas ko nosvinēt, vai arī vienkārši mīlat braunijus? Izmēģiniet šos gardos sīrupvafeļu šokolādes braunijus. Sīrupvafeļu gabaliņi nodrošina papildus kraukšķīgu piedevu braunijiem. Šī recepte būs īsts gardums!

SASTĀVDAĻAS

  • 200g sviests
  • 150g tumšā šokolāde
  • 3 olas
  • 250g cukurs
  • ¼ tējk sāls
  • 1 tējk vaniļas ekstrakts
  • 125g kviešu milti
  • 25g kakao pulveris
  • 2 Sīrupvafeles

NEPIECIEŠAMS

  • Brauniju cepšanas forma
  • Mikseris

INFORMĀCIJA

  • Porcijas: 8

INSTRUKCIJAS

  1. Uzkarsēt cepeškrāsni līdz 180 grādiem. Izklājiet brauniju cepšanas pannu ar cepamo papīru.
  2. Sagrieziet sviestu un šokolādi mazos kubiņos, novietojiet tos karstumizturīgā bļodā virs gandrīz vāroša ūdens katla un ļaujiet, lai šokolāde un sviests izkūst, laiku pa laikam to maisot. Atstājiet to atdzist istabas tempretūrā.
  3. Bļodā ievietojiet olas, pievienojiet cukuru, sāli un vaniļas ekstraktu. Maisīt 5 minūtes ar rokas putotāju, līdz tas ir sajaukts.
  4. Olu maisījumam pievienojiet izkausēto šokolādes un sviesta maisījumu, rūpīgi samaisiet to ar lāpstiņu.
  5. Izsijāt (ar sietiņu) miltus un kakao pulveri. Pievienojiet tos ar lāpstiņu šokolādes/olu maisījumā, pārliecinieties, ka tas viss ir labi sajaukts.
  6. Ielejiet mīklu cepšanas pannā. Sagrieziet sīrupvafeles gabaliņos un izkaisiet tos virs mīklas.
  7. Brauniju cep cepeškrāsnī 30 minūtes. Atstāj atdzist un sagriež kvadrātos.

LAIKS

Sagatavošanās laiks30
Gatavošanas laiks30
Kopējais laiks60